Open dag: Vrijdag 21 januari

Ondanks alle coronamaatregelen willen wij als basisschool de Maten nieuwe ouders toch de kans bieden om fysiek een kijkje te nemen op onze school. We organiseren daarom op vrijdag 21 januari van 09.00 tot 14.00u een open dag.

Geïnteresseerde ouders kunnen een kijkje nemen tijdens een gewone schooldag. De groepen zijn op dat moment bezig met hun reguliere lesprogramma, zodat de sfeer goed geproefd kan worden. De directie, enkele leerkrachten en interne begeleiders zullen aanwezig zijn om bezoekers op te vangen, rond te leiden en vragen te beantwoorden.

We houden rekening met de geldende maatregelen zoals door het RIVM opgesteld.
Ouders van nieuwe leerlingen worden daarom gevraagd om zich van te voren aan te melden. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar dir.dematen@konot.nl of te bellen met 0541-532607.

Mocht 21 januari niet uitkomen, dan kan er in overleg ook voor een andere datum gekozen worden.

We hopen u graag te zien!