Peuterspeelzaal Pinokkio

Sinds 2020 heeft peuterspeelzaal Pinokkio een eigen plek in basisschool De Maten. Zij vangen dagelijks kinderen op van 2 tot 4 jaar. Zij bieden een veilige, vertrouwde en uitdagende plek voor peuters. Met spelletjes, opdrachten, liedjes en verhalen werken zij bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Daarmee stimuleren zij de ontwikkeling van een peuter.

Pinokkio is een gecertificeerde VVE-locatie. Dit betekent dat zij peuters bij wie een taal,- en ontwikkelingsachterstand opmerken, op professionele wijze ondersteunen en ze op een speelse manier helpen hun achterstand in te halen.

Heb je belangstelling, neem gerust contact op! Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Pinokkio Partou
Guido Gezellestraat 35
7576 AG Oldenzaal
06 - 501 720 47

Of neem contact op met de locatiemanager Partou
 Saskia Lucassen, telefoonnummer 0651281645

Buitenschoolse opvang bij Partou

Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken. We zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt en doen elke dag de verschillende activiteiten. Onze ontdektuin prikkelt alle zintuigen. Hier kan alles! Voetballen op het gras, klimmen in de bomen of tikkertje spelen. Samen met de kinderen verzorgen we onze kipjes en onderhouden we de moestuin. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. 

We halen de kinderen na schooltijd lopend of met de fiets op.

Ontdek onze buitenschoolse opvang en schrijf je kind in. BSO Partou Thijlaan